Mara_Website_Header_LY1_10373c.jpg
Bookmark and Share
February 2014

Marabu Enviromental Report 2013

Marabu yhdistää menestymisen liiketoiminnassa ympäristönsuojeluun, turvallisuuteen ja sosiaaliseen vastuuseen. Säänneltyjen aineiden käyttämisen välttäminen ja helppokäyttöisten, vähäpäästöisten tuotteiden kehittäminen on pitkään ollut etusijalla . Yhtiömme ympäristöfilosofia on liitetty kiinteästi taloudelliseen prosessiin ja sitä noudattavat aktiivisesti kaikki Marabun työntekijät aina johtokuntaa myöten.

" Marabu Environmental Report 2013 " täydentää ensimmäistä laitosta vuodelta 2010 ja yhteenvetää kaikki tärkeät lähestymistavat ja tulokset. Tuotteidemme hiilijalanjäljet ( PCF ) ovat keskeinen mittari ympäristönsuojelumme tasoa ja myös asiakkaidemme etujen mukaisia.

Ennakoiva ja sertifioitu - Esimerkkejä viimeaikaisista vaiheista:

• OHSAS Certification 2012:
Tuotantolaitoksemme Tammissa ja Bietigheim - Bissingenissä ovat ISO 9001-sertifioitu vuodesta 1995, ja ISO 14001-sertifioitu vuodesta 2003, edustaen samanaikaista sitoutumistamme laatuun ja ympäristönsuojeluun. Vuonna 2012 saimme myös OHSAS 18001-sertifikaatin, jonka avulla voimme integroida työterveys -ja työturvallisuusasiat osaksi Marabun hallintajärjestelmää.

• Tampatex TPX - Öko–Tex ® Standard 100 Certification :
Tämän sertifioinnin saaminen tampopainovärille tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme, heidän terveydelleen ja ympäristölleen. Lukuisat testit ovat varmistaneet, että Tampatex TPX ei ole terveydelle haitallista eikä aiheuta allergioita tai ihottumia .

• Responsible Care Award 2012-palkinto resurssitehokkuudesta:
Vuodesta 1998 Marabu on vapaaehtoisesti osallistunut maailmanlaajuiseen kattavaan  Responsible Care ® Initiative-ohjelmaan, joka velvoittaa kemianteollisuuden noudattamaan korkeita terveys-, turvallisuus- ja ympäristönormeja.

Marabu on toteuttanut useita hankkeita, joilla edistetään raaka-aineiden, hyödykkeiden ja muiden materiaalien, sekä energian kestävää käyttöä. Nämä on esitetty Environmental Report 2013:ssa.
Lisätietoja koskien Environmental Philosophy-ajatteluamme, klikkaa tästä.