Change Location  

Kiwo/Ulano - Emulsiot ja kapillarifilmit

Azocol Z 1 - liuottimen-ja vedenkestävä emulsio

AZOCOL Z1 korkealaatuinen,  liuottimen-ja vedenkestävä emulsio silkkipainoseuloihin. Universaali emulsio sopii lähes kaikkiin sovelluksiin silkkipainossa. Vähäinen kosteuden vaikutus. Helppo kalvottaa.

Tekninen ohjelehti

Azocol Z 133 - liuottimen-ja vedenkestävä emulsio

Azocol Z 133 korkealaatuinen, liuottimen-ja vedenkestävä emulsio silkkipainoseuloihin. Korkean resoluution ja erinomaisen tarkkuuden avulla voidaan painaa rasterityöt ja ohuetkin linjat. Universaali sopii lähes kaikkiin sovelluksiin silkkipainossa. Azocol Z 133 on helppo kalvottaa.Tekninen ohjelehti

Tekninen ohjelehti

Azocol Z 109 CtS - liuottimen-ja vedenkestävä emulsio

AZOCOL Z 109 CtS käytetään korkealaatuisiin, liuottimen-ja vedenkestävien silkkipaino kaavioihin jotka on valmistettu CTS järjestelmiä varten. Hyvä tarkkuus tekee siitä soveltuvan suurille 4-väri tuotteille.

Tekninen ohjelehti

Ulano QLT - Emulsio tekstiilipainoille

QLT on emulsio tekstiilien painamiseen ja voidaan käyttää sekä 1 - ja 2-komponentti versiona. Emulsio on erittäin nopeasti kuivuva, nopea valmistaa ja helppo kalvottaa. QLT kestää hyvin kosteutta.  

Tekninen ohjelehti

Ulano RLX - monipuolinen dual-cure emulsio

Kehittynyt ja monipuolinen dual-cure emulsio lyhyellä valotusajalla. Hyvä valotustoleranssi, terävyys sekä tarkkuus. Helposti kiinnittyvä ja hyvä kestävyys. Kestää useimpia liuotinpohjaisia ja vesipohjaisia värejä.

Tekninen ohjelehti

Ulano TZ – diazo herkistettävä emulsio tekstiilipainamiseen vesipohjaisilla väreillä ja plastisol väreillä

TZ tarjoaa vahvan kaavion joka on täysin vesikestävä sekä hyvän resoluution ja tarkkuuden. TZ  on helppo kalvottaa ja suositeltava emulsio tekstiilipainamiseen . Mukana tulee korkealaatuinen diazo herkistin pulverina.

Tekninen ohjelehti

Ulano QTX – Nopeasti kuivuva emulsio

1-komponentti SBQ emulsio tekstiilipainamiseen. Hyvä tasainen kalvotus ja kuivuu nopeasti. Kestää hyvin plastisoli värit ja vesipohjaiset värit. Erittäin kestävä ja helposti kalvotettava.

Tekninen ohjelehti

Ulano EZ-film - edullinen kapillaarifilmi tekstiilien painamiseen

EZ-Film on suunniteltu erityisesti tekstiilien painamiseen  ja hintataso tekee siitä edullisen vaihtoehdon emulsiolle, koska se tarjoaa merkittäviä säästöjä työn ja tuotannon nopeuteen. EZ-Film on ihanteellinen seulakankaille 33-61 linjaa / cm. Se on vaaleanpunainen ja laminoitu 75 mikronin mattapolyesterillä. EZ-Film myydään valmiiksi leikattuina arkkeina, 2x25 arkkia/pkt joko 38x43 cm tai 43x61 cm koossa. Se pysyy kiinni seulassa todella hyvin ja kuivuu nopeammin kuin emulsio sekä valottuu erittäin nopeasti.

Tekninen ohjelehti

Ulano CDF/QSR

Huippulaadukas diazoherkistetty SBQ-kapillaarifilmi. High-Chem-filmi erittäin lyhyellä valotusajalla. Magentanvärinen emulsio mahdollistaa erittäin hyvän valoumisleveyden SBQ-olosuhteissa. Hyvä aukenevuus ja erinomainen reunojen terävyys antavat kaaviolle erinomaisen laadun. Ulano CDF/QSR soveltuu painamiseen liuotinpohjaisilla painoväreillä, perinteisillä UV-väreillä ja plastisoliväreillä.

Tekniset ohjeistukset