Change Location  

Puhdistus

Kiwoclean LM 628 – Manuaali puhdistukseen

KIWOCLEAN LM 628 on universaali pesuaine ja tarkoitettu puhdistamaan yleisimmät painovärit, työkalut ja raakelit. Pesuaine on väritön, mietohajuinen ja sillä on vähäinen vaikutus emulsioon sekä se on halogeenihiilivety vapaa pesuaine.

Tekninen ohjelehti

Kiwoclean LM 789 E – Automaattisiin seulanpesukoneisiin

Kiwoclean LM 789 E on universaali pesuaine poistamaan yleisimmät painovärit jotka eivät ole kuivuneet seulaan. Kiwoclean LM 789 E on erityisesti suunniteltu automaatti pesukoneisiin joissa pesuaine on pidempään yhtäjaksoisesti käytössä.

Tekninen ohjelehti

Kiwoclean AQ 820 – vesipohjainen, biohajoava seulanpesutiiviste

Kiwoclean AQ 820 on seulanpuhdistus tiiviste joka laimennetaan vedellä. Sopii erityisesti Plastisol, liuotin ja UV-väreille. Se on suunniteltu käytettäväksi erityisesti automaattipesukoneissa ja vaahtoaa hyvin vähän.

Tekninen ohjelehti

Kiwoclean CF 580 - Emulsionpoistotiiviste

Kiwoclean CF 580 on erittäin tehokas, nestemäinen tiiviste emulsion ja kapillaarifilmin poistoon. CF 580 soveltuu erityisen hyvin automaattikoneisiin eikä se kristallisoidu koneessa eikä tankissa erityisten stabilisaattoreiden ansiosta. Kiwoclean CF 580 on käytettävissä vesijohtoveden kanssa 1:60 ja 1:80 laimennussuhteilla, sovelluksen mukaan. Kiwoclean CF 580 on väritön, hajuton ja kloorivapaa sekä rasittaa seulakangasta hyvin vähän. 

Tekninen ohjelehti

Kiwoclean A 910 - Rasvanpoistotiiviste

Kiwoclean A 910 on erittäin tehokas, emäksinen rasvanpoistotiiviste. Laimennusuhde 1:40 vedellä, jolloin valmiilla seoksella on erinomaiset rasvanpoisto ominaisuudet ja sopii kaikille eri seulakankaille. KIWOCLEAN A 910 on suunniteltu erityisesti automaattikoneisiin. Se vaahtoaa hyvin vähän ja on fosfaatiton sekä poistaa rasvan ja lian.

Tekninen ohjelehti

Pregan MegaClean X-tra - Haamukuvanpoistoaine

PREGAN MEGA CLEAN X-TRA on korkeaviskositeettinen, liuotinpohjainen, emäksinen haamukuvanpoistoaine , joka poistaa tehokkaasti värijäämät seulakankaasta emulsion tai kapillaarifilmin poiston jälkeen. Yhdessä  PREGAN ANTI-GHOST EXTRA:n kanssa voidaan käyttää myös aktivaattorina tehostamaan vaikeampien haamukuvien poistamista. PREGAN MEGA CLEAN X-TRA:lla on korkea leimahduspiste ja se on lähes hajuton. Korkea viskositeetti mahdollistaa ruostumattoman kalvotuskourun käyttämisen aineen levitykseen.

Tekninen ohjelehti