Change Location  

HVA-150

Kent HVA 150 

Monipuolinen ja käyttäjäystävällinen – HVA-150 on 1-väritampopainokone, jossa on suljettu värijärjestelmä. Konetta voi käyttää sekä pöytämallina että jalustalla, ja sen suurin painonopeus on 2 200 painatusta tunnissa.

Esite

PP21-N

Kent PP21N 

Elektropneumaattinen tampopainokone mikroprosessoriohjauksella. Tampopainokoneen tahti on säädettävissä optisella sensorilla, ja kone on saatavilla myös kaksivärikoneena.  

  • Saatavana avoimella tai suljetulla värijärjestelmällä
  • Suurin halkaisija painettaessa suljetulla värijärjestelmällä on 80 mm.
  • Suurin painonopeus on 1 800 painatusta tunnissa.
  • Säädettävä X/Y-pöytä, myös kulma säädettävissä
  • Saatavana jalkapedaalilla, konejalustalla ja erikoissuurella pöydällä

Esite

Valotuslaite BGV 

UV-valotus tyhjiössä. Kohdistaa kaikenlaisia polymeerilaattoja. Tarkka ajoitus integroidulla laskimella ja digitaalisella näytöllä.

Esite

Painolaattojen valmistus

G-Turbo 90S/2

Tampopainovärit 

2-värinen automaattinen tampopainokone kahdella itsenäisellä tamposylinterillä. Kone on käyttäjäystävällinen ja siinä on mahdollisuus käyttää Green ink cup:ia ja laserkaiverrettavaa Green platea, ohutta teräslaattaa tai polymeerilaattaa.

Esite: Klikkaa ladataksesi

 

Kent

Painolaattojen valmistus

Kent on maailmanlaajuisesti toimiva, korkealaatuisten tampopainojärjestelmien toimittaja. Kent tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja entistä vihreämpään ja ylivertaisempaan painamiseen - Green Pad Printing . Esittelemme tällä sivustolla joitain yrityksen suosittuja tuotteita. Ne ovat vain pieni osa valikoimaamme, joten jos etsit jotain muuta tuotetta, ota yhteyttä, niin autamme sinua mielellämme.