Change Location 

Etsitkö menestyksen värittämää tulevaisuutta? Seuraa punaista pistettä ...

02/13/2020

Sign & Print -messuille

... Sign & Print -messuille, ständille 4030!

Marabun menestys perustuu asiakkaan menestykseen. Siksi haluamme rakentaa pitkäaikaisia ​​kumppanuuksia, jotka asettavat asiakkaan etusijalle ja luovat kannattavuutta laadun, tuottavuuden ja ympäristötietoisuuden avulla kaikissa vaiheissa.

Messujen aikana voit osallistua Marabun markkinoita johtaviin tuotteisiin ja tavata silkki-, tampo-, ja digitaalipainamisen sekä nestelaminaattien asiantuntijoitamme.

Konseptimme Switch It, joka korostaa kuinka helppoa on vaihtaa Marabun väreihin, saa paljon huomiota näyttelypäivien aikana. Tarjoamme erilaisia ​​kolmannen osapuolen värejä vaihtoehtona alkuperäisille väreille. Uusi värimme, Mara Jet DI-TV, on kehitetty Roland DG:n TrueVIS VG:lle. Väri on saanut markkinoilta erittäin hyvää palautetta.

Uusi lisäys tuotevalikoimaamme on OKI! Sen suurkokotulostimet soveltuvat hyvin sekä sisä- että ulkokäyttösovelluksiin, mukaan lukien bannerit, valokyltit, ajoneuvografiikat sekä taustakuvat, pop-näytöt, lattia- ja näyttelygrafiikat ja paljon muuta. Esittelemme OKI ColorPainter M-64-malleja, jotka on suunniteltu tuottamaan korkealaatuisia tulosteita ja täyttämään ulkoilmakylttien ja sisägrafiikan erilaiset vaatimukset.

Esitettyjen tuotteiden lisäksi paikan päällä on asiantunteva ja kokenut henkilökuntamme. He keskustelevat mielellään muista tuotteistamme ja teknisestä tuestamme ja palvelustamme silkki-, tampo-, ja digitaalipainamisen sekä nestelaminaattien segmenteissä!

Joten älä epäröi, seuraa punaista pistettä Sign & Print-messuille, ständille 4030, 11.-12. Maaliskuuta Messukeskuksessa!

Tervetuloa rekisteröitymään kävijäksi