Change Location 

Kaavioiden ja painolaattojen valmistus

Kaavionvalmistusosastomme Grünig-kalvotuslaitteellamme saadaan optimaalista laatua. Kalvotamme seuloja sekä emulsiolla että kapillaarifilmeillä. Seulan maksimikoko on 2200 x 3500 mm. Asiakas valitsee valotetaanko seula. Valottamattomat seulat kuljetetaan valolta suojattuina asiakkaalle.

Seulojen valotukseen käytämme pääasiassa SignTronic CTS -laitetta (Computer to Screen). Tämä tekniikka tarjoaa erittäin laadukkaita kaavioita, joiden tarkkuus on 2400 dpi. Kaaviot soveltuvat moniin eri tarkoituksiin, joilla on korkeat laatuvaatimukset, kuten etupaneelit, kalvokytkimet, ajoneuvot, elektroniikka, tekstiilit ja funktionaalinen silkkipainatus. CTS:n käyttö pienentää ympäristövaikutuksia kulutustarvikkeiden käytön vähetessä, mikä on tärkeä osa päivittäistä ympäristötyötämme. Suurin valotusala on 1200x1600 mm ja suurin kehyskoko on 1450x2100 mm. Tavallisempiin valotuksiin käytämme Natgraphin laitetta.

Valmistamme myös tampopainolaattoja. Laatat leikataan oikeaan kokoon, valotetaan ja kehitetään.

Jotta asiakkaana saisit kaiken irti kaavionvalmistuksestamme, lue tekniset tiedot digitaalisista tiedostoistamme. Hyvä pohjatyö antaa hyvän tuloksen!

Marabun tekniset tiedot CTS: n digitaalisille tiedostoille
Marabun tekniset tiedot mustesuihkufilmien digitaalisille tiedostoille