Change Location 

Hanki parhaat mahdolliset olosuhteet Marabun Service & Support-palvelulla

Painokoneet silkki-, tampo- ja flexopainamiseen sekä suurkokotulostimet

Tilaa huolto

Marabu Scandinavia ylläpitää ja huoltaa silkki-, tampo- ja flexopainokoneita sekä suurkokotulostimia. Teknikkomme ovat erittäin kokeneita ja investoimme paljon teknikoidemme koulutukseen, jotta he voivat tarjota hyvää teknistä tukea, huoltoa ja ylläpitoa ammattimaisesti.

Silkki-, tampo- ja flexopainokoneet

Marabu tarjoaa asennusta, varaosia, huoltoa, tukea ja korjauksia kaikentyyppisille silkki-, tampo- ja flexopainokoneille. Autamme myös kouluttamaan henkilökuntaa niin, että he käyttävät laitteita parhaalla tavalla. Tavoitteenamme on toimia tiiviissä ja päivittäisessä yhteydessä asiakkaisiimme. Tarjoamme neuvoja ja tukea akuuteissa tapauksissa, mutta olemme usein myös neuvonantajana varsinaisessa painoprosessissa eri kehityshankkeissa. Teknikkomme vierailevat säännöllisesti asiakkaidemme luona varmistamassa, että paras mahdollinen painotulos saavutetaan. Autamme usein löytämään värin joka sopii uuteen painomateriaaliin joko paikan päällä asiakkaalla tai täällä Marabu Scandinaviassa, jos materiaali lähetetään meille testipainatukseen. Meillä on uusimmat laitteet painotyön parametrien mittaamiseen.

Tilaa huolto

Suurkokotulostimet ja digitaalipaino

Marabu tarjoaa asennusta, varaosia, huoltoa, tukea ja korjauksia useimpiin suurkokotulostimiin. Autamme myös kouluttamaan henkilökuntaa niin, että he käyttävät laitteita parhaalla tavalla. Huoltomme ja tukemme perustuu teknikoihin, joilla on erittäin laaja kokemus digitaalisista suurkokotulostimista ja jopa niihin liittyvistä ohjelmistoista. Heitä koulutetaan tarjoamaan hyvää teknistä tukea ja huoltoa ammattimaisesti.

Olemme valtuutettu huoltokumppani seuraaville:
EFI - Vutek - Oki - Roland - Total - D.Gen

Suoritamme myös palvelua ja tukea seuraaville:
Canon - Fuji - Mimaki - Mutoh - Epson – HP

Palvelusopimus

Ota yhteyttä:

Marabu Scandinavia - Niittytie 25 B 6 - FIN-01300 Vantaa - +358 9 279 85 40 - info@marabu.fi