Change Location 

Nestelaminaatit

Nestelaminaatit kehitettiin alun perin suojaamaan painatuksia kemialliselta tai mekaaniselta vaurioitumiselta, mutta niitä voi käyttää myös moniin muihin tarkoituksiin. Marabu tarjoaa kaksi eri tekniikkaa: MaraShield UV (UV-kuivattava) ja MaraShield WA (vesipohjainen). Konsepti perustuu pääasiassa neljään segmenttiin:

Pohjuste:
UV-väriä voi olla erittäin vaikeaa saada kiinnittymään tiettyihin materiaaleihin, kuten lasiin tai polypropeeniin. Suosittelemme käyttämään pohjustettamme tartuntakerroksena, jolloin UV-painamista voidaan hyödyntää entistä useammassa käyttökohteessa.  

Suoja:
Laminaattimme sietää hyvin kulutusta, kemikaaleja, haitallisia UV-säteitä ja lisäksi graffiteja. MaraShieldin nestelaminaatti on läpikäynyt monia erilaisia standardoituja ja sertifioituja testejä ja läpäissyt ne kirkkaasti.

Väri:
Nestelaminaatti soveltuu täydellisesti suurten lasipintojen värjäykseen, etenkin sisustustarkoituksissa. Keittiö- ja kalustevalmistajien valittavana on suuri määrä eri sävyjä, ja ne voivat tarjota omille asiakkailleen esimerkiksi erityisiä Pantone-, RAL- ja HKS-värejä.  

Jälkikäsittely:
Laminaatti voi olla todellinen katseenvangitsija! Tuo kohde esiin käyttämällä pinnalla kiiltävää tai mattapintaista laminaattia. Painatuksesi tullaan huomaamaan.

Löydä täydellinen nestelaminaattiratkaisu:

Tuotteet/Huolto:

MaraShield UV: ja Bürkle Roller Coater

MaraShield WA: Helppo levittää – automaattisesti tai käsin