Change Location 

Värin vaihto

Marabu valmistaa ja kehittää liuotinpohjaisia, UV-kovettuvia ja vesipohjaisia ​​mustesuihkuvärejä moniin suurkokotulostimiin / koneisiin. Digitaalivärejä kehitettäessä hyödynnämme kokemuksemme ja tietomme mustesuihkutuottajana muissa painatusprosesseissa, kuten silkki- ja tampopainamisessa.

Innovaatiota ohjaa tiivis yhteistyö tutkimusorganisaatioiden, yliopistojen ja tavarantoimittajien kanssa - mikä johtaa jatkuvasti parantuviin tuotteisiin asiakkaillemme. Tavoitteenamme on kehittää paras mahdollinen digitaalinen mustesuihku mustesuihkutulostuspäille hyödyntämällä asiantuntemuksemme ja syvä ymmärryksemme markkinoiden edellyttämistä erityisistä teknisistä vaatimuksista.

 

Miksi vaihtaa Marabun digitaaliväriin?

Scwitch It! Paras vaihtoehto alkuperäisvärille

Jos päätät työskennellä Marabun värien kanssa, rakennat värivalmistajan kanssa kumppanuuden, jossa välittäjiä ei tarvita. Voit helposti vaihtaa alkuperäisistä väreistä Marabun väreihin nauttiaksesi monista eduista:

  •     Valmistettu samoilla tiukoilla toleransseilla kuin alkuperäinen muste
  • Yhteensopiva - saatavana useina malleina, kuten patruunoina, pussina ja pulloina
  • Korkea laatu ja parannettu kapasiteetti samalla vähentäen tuotantokustannuksia
  • Ammattitaitoista tukea ja apua tukitiimiltämme
  • Työympäristö - mikään väreistämme ei sisällä vaarallista ainetta, tetraglymeä, joka voi vahingoittaa hedelmällisyyttä ja syntymättömiä lapsia.
  • Ympäristö - kaikki tuotteet täyttävät kaikki CLP:n mukaiset säännöt ja vaatimukset, mikä tarkoittaa, että kaikki värit toimitetaan käyttöturvallisuustiedotteella ja etiketillä suomeksi.


Mitä takuille tapahtuu?

Värimuutoksen yhteydessä monet ihmiset uskovat, että koneen toimittajan takuu ei enää ole voimassa. Siksi on hyvä tietää, että kun Marabu muuttaa koneen, myös värille altistuvien osien takuu on voimassa samoin ehdoin kuin ennen.

Saadaksesi lisätietoja sovellettavista takuista, suosittelemme Marabu Digital Warranty:a.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme saadaksesi lisätietoja siitä, miten voimme auttaa sinua värin vaihdossa.
Puhelin: 0400 917 306
Sähköposti: info@marabu.com