Change Location 

Suurkuvatulostimiin

Marabu tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita mustesuihkuväreistä, nestelaminaateista ja pohjusteista aina erityyppisiin suurkuvakoneisiin ja -varusteisiin. Hyödynnämme väriemme ja laminaattiemme valmistuksessa kokemustamme painovärivalmistajana. Teemme innovatiivista yhteistyötä tutkimuslaitosten, yliopistojen ja toimittajien kanssa, minkä ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme jatkuvasti entistä parempia tuotteita.

Tavoitteenamme on kehittää mahdollisimman hyviä digitaalivärejä mustesuihkutulostuspäille hyödyntämällä erikoisosaamistamme ja mustesuihkutulostuksen teknisten erityisvaatimusten syvällistä ymmärrystämme. Valikoimamme liuotinpohjaiset, UV-kuivattavat ja vesipohjaiset mustesuihkuvärit on tarkoitettu niin joustaville kuin jäykille materiaaleille sekä tekstiileille. Värien lisäksi tarjoamme myös pohjusteita ja nestelaminaatteja erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten suojaukseen, jälkikäsittelyyn tai sävytykseen.  

Marabu Scandinavia on koonnut yhteen maailman johtavat tarvikkeiden ja koneiden valmistajat, jotka ovat alan kokeneita toimijoita ja edustavat markkinoiden kärkeä laadussa, tuottavuudessa ja ympäristön säästämisessä.

Marabu Scandinavialta löydät oikean ratkaisun kaikkiin tehtäviin!

Löydä täydellinen digitaalipainoratkaisu:

 

Switch it!