Change Location 

Suurkuvatulostimiin

Marabu tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita mustesuihkuväreistä, nestelaminaateista ja pohjusteista aina erityyppisiin suurkuvakoneisiin ja -varusteisiin. Hyödynnämme väriemme ja laminaattiemme valmistuksessa kokemustamme painovärivalmistajana. Tavoitteenamme on kehittää mahdollisimman hyviä digitaalivärejä mustesuihkutulostuspäille hyödyntämällä erikoisosaamistamme ja mustesuihkutulostuksen teknisten erityisvaatimusten syvällistä ymmärrystämme. Valikoimamme liuotinpohjaiset, UV-kuivattavat ja vesipohjaiset mustesuihkuvärit on tarkoitettu niin joustaville kuin jäykille materiaaleille sekä tekstiileille. Värien lisäksi tarjoamme myös pohjusteita ja nestelaminaatteja erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten suojaukseen, jälkikäsittelyyn tai sävytykseen. Marabu Scandinavia on koonnut yhteen maailman johtavat tarvikkeiden ja koneiden valmistajat, jotka ovat alan kokeneita toimijoita ja edustavat markkinoiden kärkeä laadussa, tuottavuudessa ja ympäristön säästämisessä.

Löydä täydellinen digitaalipainoratkaisu: 

Bläck och laminat

Tarvikkeet
SuurkuvatulostimiinRIP-ohjelmistot
LeikkuritPalvelu
LaminointiKäytetty ja demo

 

Alternative to OEM digital inks

Marabu presents Switch It! – a real alternative to OEM printing ink:

Simply replace the original ink of your printer with one of Marabu‘s digital printing inks and benefit from many advantages:

  • Development and production of Marabu digital printing inks under the same strict tolerances as OEM printing inks (Made in Germany)
  • Straightforward compatibility (available in all common refill systems such as cartridges, bags, bottles)
  • High quality and improved performance with simultaneous reduction of production costs
  • Professional support and assistance from our team of application engineers


For additional information contact us at support(at)marabu.fi