Change Location 

Fespa - München - 2023

05/08/2023

Fespa 2023, Marabu Scandinavia

FESPA Global Print Expo järjestetään Münchenissä 23.-26. toukokuuta ja Marabu Scandinavia on paikalla. Edustamme portfoliotamme yhdessä kumppaneidemme kanssa silkki-, tampo- ja digipainatuksessa. Toimittajiltamme tulee monia uusia ja jännittäviä lanseerauksia.

Nyt on mahdollisuus tavata meidät yhdessä kumppaneidemme kanssa.

Marabu – Kestävän kehityksen ratkaisuja
Osastollamme A1-A20 painopiste on digitaalisessa painatuksessa. Esittelemme ratkaisuja kaupalliseen ja teolliseen painamiseen sekä palvelu- ja kestävän kehityksen ratkaisuja. Asiantunteva ja kokenut henkilökuntamme on paikalla ja kertoo mielellään kaikista tuotteistamme silkki-, tampo-, digitaali- ja nestelaminaattisegmenteissä. Varaa tapaaminen jo tänään! Ota yhteyttä myyntiedustajaasi saadaksesi lisätietoja.

Lisä: Musteemme

d.gen – Tuottavat sublimaatiotulostimet
d. genin tuottavat sublimaatiotulostimet suoratulostukseen tekstiileille on optimoitu korkealaatuiseen tulostukseen ja ne ovat erittäin käyttäjäystävällisiä. Messuilla esitellään tulostin suoratulostukseen ja soft-signageille sekä tulostin, joka tulostaa blueback-paperia. He esittelevät myös kodin sisustukseen ja vaatteisiin tarkoitetun tulostimen, joka käyttää pigmenttimustetta Color Boosting Solutionin kanssa. Nähdään heidän osastollaan B1-A60! Varaat tapaamisen myyntiedustajasi kautta.

Lisä: d.gen

Grünig and SignTronic – Yksinkertaista silkkipainoasi
Grünigillä ja SignTronicilla on yhteinen visio silkkipainatuksen yksinkertaistamisesta. Heidän hyvin kehittyneet koneet tekevät standardoidusta valmistuksesta helppoa täysin automaattisilla pesu- ja kuivauslinjoilla ja CTS:llä (Computer to Screen), mikä parantaa laatua, tuottavuutta ja alentaa kustannuksia. Tapaa meidät yhdessä Grünigin ja SignTronicin kanssa Fespassa! Ota yhteyttä jo tänään, niin varataan tapaaminen.

Lisä: Grünig
Lisä: SignTronic

Sakurai – Tulevaisuus kuuluu visionääreille
Tänä vuonna FESPAssa Sakurai esittelee uuden visionsa silkkipainamisesta teollisiin sovelluksiin. Ne näyttävät 4 uutta painokonetta eri toiminnoilla. Tapaat meidät yhdessä Sakurain kanssa osastolla B10, hallissa A3. Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen! 

Lisä:​​​​​​​ Sakurai