Change Location 

Räätälöidyt ja Laadukkaat Lasin Koristelut Uudella, Digitaalisella Tulostusmetodilla Marabulta ja Koenig & Bauerilta

09/29/2021

Yksilölliset haptiset lasin koristelut konsertteihin, tapahtumiin, pienille panimoille tai viinitiloille kohtuuhintaan on nyt mahdollista Marabun ja Koenigin & Bauerin uuden digitaalisen lasintulostusratkaisun avulla. Torstaina 23. syyskuuta uusi ratkaisu esiteltiin Digital Live -tapahtumassa: Launch of Innovative Digital Glass Printing Solution with Marabu and Koenig & Bauer. 

Yli 240 ilmoittautunutta osallistujaa seurasi Futureprintin Frazer Chestermanin, Marabun digitaalivärien tuotepäällikön Tobias Langin, Koenig & Bauer Kammannin myyntipäällikön Tim Schnellen isännöimää tapahtumaa (katsele live-tapahtuman tallennusta).  

Megatrendeistä Marabun ja Koenig & Bauerin Innovatiiviseen Lasintulostusratkaisuun

Frazer Cheshermanin pitämän esittelyn jälkeen Tobias Lang puhui megatrendien, kuten mukauttamisen, yksilöinnin ja kestävyyden merkityksestä digitaalisessa tulostuksessa. Digitaalinen tulostus, joka mahdollistaa hienostuneiden mallien ja korkean personointitason edullisilla kustannuksilla, on erinomainen ratkaisu näiden megatrendien mukanaan tuomille vaatimuksille. Tämä prosessi on kuitenkin vasta nyt sopiva kolmiulotteisiin koristeisiin normaaleihin lasituotteisiin.

Mutta Koenig & Bauerin Kammann K15 ja K20 tuotteiden ja Marabun uuden UV-kovettuvan digitaalisen tulostusvärin MaraShape DUV-HBV: n "korkearakenteisen lakan" avulla löydetään ratkaisu. Tim Schnelle selitti, miten se mahdollistaa kaikenlaisten erittäin räätälöityjen lasituotteiden suoran tulostamisen kertaluonteisista tuotteista suuriin teollisuusmyyntimääriin - yhdessä erinomaisten tulosten kanssa. Tämän tarkoituksenmukaisen digitaalilakan käyttö KOENIG & Bauerin koneilla mahdollistaa erittäin räätälöityjen, henkilökohtaisten koristeiden luomisen ilman eri muottien tarvetta. etuina ovat erinomainen ääriviivan terävyys, erittäin hieno tekstuuri ja tarkat pisteet, värilliset ja läpinäkyvät mallit, kuperien ja koverien muotoja tulostus sekä nopeat, yksinkertaiset muutokset tulostusprosessin aikana.

Tästä voit katsoa tallenteen koko tapahtumasta:
Recording of the Digital Live Event