Change Location 

Hygienia- ja suojatuotteet

Koska hygienia- ja suojatuotteiden kysyntä on lisääntynyt huomattavasti Koronapandemian alusta lähtien, monet toimittajistamme ovat kehittäneet tuotteita tälle alueelle, kuten desinfiointiaineita, käsidesinfiointiaineita ja kasvonsuojaimia.

Alla olemme keränneet saatavilla olevat tuotteet. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä myyjään tai asiakaspalveluumme, 09 2798540.

Polyesterikalvot

Meillä on polyesterikalvoja, jotka on kehitetty kasvonsuojaimiin. Polyesterimateriaali on osoittautunut parhaaksi ratkaisuksi tähän sovellukseen polyesterin läpinäkyvyyden, kaksipuolisen antistaattisen käsittelyn ja sumua vähentävien ominaisuuksiensa ansiosta.

PET-Antifog, 100 mikronia:
Kasvosuojain - Kevyt, erittäin korkea läpinäkyvyys ja erinomaiset ominaisuudet sumun vähentämiseksi.

PET-Shield, 300-500 mikronia:
Kasvosuojain - korkea suojaavuus, hyvä läpinäkyvyys, lämpömuovattava.

PET Antifog AS, 100 - 175 mikronia:
Kasvosuojain lääketieteellisiin tarkoituksiin - kevyt, läpinäkyvä, hyvät ominaisuudet vähentäessä sumua ja korkea suojaavuus erityisesti suuremmilla mikroneilla.

Koot: PET Antifog

KIWO® HygienePlus

KIWO® HygienePlus on WHO:n suositusten mukaisesti kehitetty desinfiointiaine. Tuote on tarkoitettu ulkoiseen käyttöön käsien ja / tai pintojen puhdistukseen. Tuotetta on saatavana neljää eri kokoa.

Tuotetiedot: KIWO® HygienePlus

MECOFLOCK® L 844/1 ja D 453/5

MECOFLOCK® L 844/1 ja D453 / 5 ovat osoittautuneet hyödyllisiksi Koronatesteissä, tarkoituksena on saada sylki tarttumaan paremmin vanupuikkoon. Muuten MecoFlock®:ia, joka on liuotinpohjainen sprayliima, käytetään silkkipainettuihin yksityiskohtiin esimerkiksi autoteollisuudessa.

Tuotetiedot: MECOFLOCK®