Change Location 

Ohjelmistot

Toimivuutta ja joustavuutta. Tarjoamme päivityksiä, asennusta, työnkulun optimointia ja koulutusta.

Onyx

ONYX on käyttäjäystävällinen RIP-ohjelma, jonka avulla tuotantoa voidaan valvoa tasaisen ja korkean tulostuslaadun saavuttamiseksi. Se sisältää integroidun työnkulun sekä tulostukseen että ääriviivaleikkaukseen. ONYX helpottaa työtä ja minimoi virheelliset päätökset. Työjonon avulla on helppo luoda nopeasti katsaus meneillään oleviin, tuleviin ja aiempiin tulostustöihin.

Caldera

Caldera tarjoaa esituotantoon tarkoitettuja RIP-ratkaisuja tulostukseen ja ääriviivaleikkaukseen. Ne mahdollistavat suurkuvatulostimen värien, kuvien ja tulostuksen hallinnan. Kullakin ohjelmalla on omat ainutlaatuiset toimintonsa, jotka vastaavat graafisen alan tarpeita.

Wasatch

Wasatch SoftRIP on RIP-ohjelma, joka tukee useimpia suurkuvatulostimia. Siinä on 16-bittinen renderointi, joten tulosteet ovat erittäin hyvälaatuisia. Ohjelmaa voidaan täydentää Contour Cutting -toiminnolla, jolloin tuloste voidaan leikata heti (”print and cut”), tai erillisellä kalvoleikkurilla. Wasatch tarjoaa myös hyödyllisiä päivityksiä vanhempiin RIP-ohjelmiin.